trešdiena, 2010. gada 29. septembris

Aukstā gaspačo zupa

Tomāti (var svaigus, var no bundžas, kas savā sulā)
Svaigs gurķis (var arī marinētu, tas siltā variantā labāks)
Paprika (ņemam krāsainu, lai smukāk)
Zilais sīpols
Bazilika, estragons, oregano, dilles (esmu zaļumu fane, tāpēc jo vairāk, jo labāk)
Ķiploks, ollīveļļa, čili, tobasco (cik asa tīk), baltvīna etiķis
Ciabata (gaišo maizi)

Nu ko, darbība jau skaidra: visu sagriežam sīki jo sīki, tomātus, ja izmantojam no bundžas sagriežam + pielejam tomātu sulu un visu pārējo klāt. Kad gatavs, pa virsu uzpilinām eļļu. Izcepam krāsnī gaišo maizi ar ķiploku un mozarellu, lai ir, ko piekost klāt. Labu apetīti!

P.S. Kam garšo - kukurūzu arī piešaujiet! ;-)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru